KÖSZÖNTÜNK AZ ÚJ WEBOLDALUNKON! IGYEKEZTÜNK MINDENT MÉG EGYSZERŰBBÉ TENNI. HA NEM TALÁLSZ VALAMIT, KÖSZÖNETTEL VESSZÜK, HA JELZED NEKÜNK.

A legjobb kreatív könyvek egy helyen
Hírek

Amigurumi csomagok kezdőknek és haladóknak

Tölgy Kiadó
2024.05.18 15:43
Amigurumi csomagok kezdőknek és haladóknak

Az egyik legnépszerűbb könyvünk, az Amigurumi Tarka Forgatag figurái töretlenül a legnagyobb kedvencek. Hamarosan bővül a csapat, ami az amigurumi csomagokat illeti, az eddigi 5 meghorgolható figura mellett további 5 állatka hozzávalói kerülnek csomagba: Szuzi, a babanyuszi, Toni, a tigris, Vilma, a vidra, Petrus, a kis panda és Billy, a macskafiú.

 

A csomagokban a mintaleírás mellett minden szükséges alapanyag, eszköz és kellék megtalálható. Az adott figurához szükséges pamutfonal, műszálas tömőanyag, babaszemek vagy hímzőfonal az arcok kialakításához, 3 mm-es horgolótű, merkelőtű az összevarráshoz, és egy szemjelölő, hogy könnyebben követhesd a köröket.

A képekkel illusztrált mintaleírás mellett van a csomagban egy összefoglaló a leggyakrabban használt horgolóöltésekről és technikákról, így azok is el tudják készíteni a figurákat, akik csak most ismerkednek a horgolással.

Remek ajándék annak, akivel szeretnéd megismertetni az amigurumit, vagy magadnak, ha ki szeretnéd végre próbálni ezt a világszerte népszerű kézimunkát. És persze az is fog neki örülni, aki már jól tud horgolni, de mindig újabb és újabb cukiságok esnek le a horgolótűjéről.

Ha egy abszolút kezdőnek választasz mintát, ajánljuk Karcsit, Vilit, Szuzit, Tonit, Vilmát, Petrust vagy Billyt, mert ezek kevesebb testrészből, illetve a legegyszerűbb formákból állnak, valamint csak az alap horgolóöltéseket kell tudni hozzájuk.

Persze Anna, a nyuszilány, Vivi, a szende nyuszi vagy Toto, a mosómedve sem sokkal bonyolultabb, ezeknél a figuráknál azonban több horgolóöltést kell kombinálni, vagy éppen színt váltani.

Az új csomagok és a régiekből az utánpótlás 2024. június közepén érkezik.