KÖSZÖNTÜNK AZ ÚJ WEBOLDALUNKON! IGYEKEZTÜNK MINDENT MÉG EGYSZERŰBBÉ TENNI. HA NEM TALÁLSZ VALAMIT, KÖSZÖNETTEL VESSZÜK, HA JELZED NEKÜNK.

A legjobb kreatív könyvek egy helyen
Pica_pau_3_borito
Pica Pau barátai 3
6 890 Ft 
5 857 Ft
15

Pica Pau barátai 3

Pica_pau_3_borito
Pica_pau_3_hatso_borito
Pica Pau baratai

Pica Pau barátai 3

Üdvözöld Pica Pau legkedvesebb barátait!
Bemutatom nektek Robertót, a szívélyes tacskót, Albertót, a fotográfus sirályt, Humboldt-ot, a világutazó pingvint és Horációt, a barista jegesmedvét. Valamennyien a nagy Pica Pau család tagjai. Nagylelkűek, melegszívűek és kedvesek, amint kinyitod ezt a könyvet, azonnal otthon érzed magadat közöttük.

Yan Schenkel, argentín tervező legújabb 20 állatkája

Kiadás éve
2024
Oldalszám
176
Eredeti ár: 6 890 Ft 
Kiadói ár: 5 857 Ft
Kedvezmény 15
Megtakarítás 1 033 Ft
Részletek
A játékkészítő, tervező és hivatásos horgolóművész Yan Schenkel egy újabb csapat amigurumi figurát gyűjtött maga köré, egytől egyig lenyűgöző egyéniségeket. Ebben a könyvben 20 nagyszerű mintán keresztül mutatja be horgolótudását, és elárulja azokat a trükköket, amelyekkel te is mesterré válhatsz.
A mintaleírások tartalmazzák a szükséges instrukciókat és a technikák bemutatását, valamint jól követhető fotók is segítik a munkát. Így mind a kezdő horgolók, mind pedig a gyakorlottabbak könnyedén megalkothatják saját amigurumi csapatukat. Fedezd fel Pica Pau lehengerlő barátait!
Adatok
Röviden
Pica Pau legújabb 20 cimborája
Szerző
Yan Schenkel
Kivitel
210×230 (puhatáblás)
ISBN
978-615-5636-30-1