KÖSZÖNTÜNK AZ ÚJ WEBOLDALUNKON! IGYEKEZTÜNK MINDENT MÉG EGYSZERŰBBÉ TENNI. HA NEM TALÁLSZ VALAMIT, KÖSZÖNETTEL VESSZÜK, HA JELZED NEKÜNK.

A legjobb kreatív könyvek egy helyen

Szállítás

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK

(alapértelmezettként az 1190 Ft-os szállítási költség jelenik meg a kosárérték alatt, ez továbblépve a megrendelésben módosítható)

 

 

Szállítási költség

Utánvét költsége

Elfogadott fizetési módok

Foxpost csomagautomata

990 Ft

 

400 Ft

 

 Bankkártya (online) és utánvét

Pick Pack Pont

1190 Ft

 

400 Ft

 

 Bankkártya (online) és utánvét

MPL csomagautomata
és Postapont

990 Ft (+500 Ft csomagolási díj)

 

Nincs lehetőség utánvétre

 

Bankkártya (online)

 

Házhoz szállítás

2000 Ft

 

400 Ft

 

Bankkártya (online) és utánvét

 

Pick Pack Pont, Foxpost csomagautomata, MPL és a Postapont választása esetén: 18.000 Ft rendelési összeg felett a szállítási költséget elengedjük. Figyelem! Az MPL és a Postapont esetében a maximális súlyhatár 2 kg, ezért előfordulhat, hogy a fenti érték felett ez a szállítási mód nem választható.

Házhoz szállítás esetén a szállítási költség megrendelési értéktől függetlenül: 2000 Ft.

 

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

Személyes átvétel Foxpost, illetve MPL csomagautomatákból, valamint Pick Pack Pontokon (hírlapárusoknál, benzinkutaknál és más üzletekben) és Postapontokon

Kényelmes, mert a megrendelt termékeket tetszőleges időpontban (csomagpontok esetén a nyitvatartási idő függvényében) átveheted az ország több ezer csomagautomatájából vagy csomagpontjain, amelyek aktuális elérhetőségeiről logisztikai partnereink weboldalán tájékozódhatsz.

Figyelem! Az egyes szállítási módok csak akkor választhatók, ha a megrendelt termékek súlyhatára azt megengedi. Ha nem látszik egy szállítási mód, akkor az nem választható. (Pl. a Magyar Posta 2 kg-ban korlátozza az S méretű csomag súlyát, amely belefér a webshopok kötelezően alkalmazandó árába.)

FOXPOST

A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. A csomagautomata-hálózat beltéri és kültéri automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, reggeltől estig elérhetőek (beltéri automata esetében az adott létesítmény nyitva tartási idejétől függően).

Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők általában 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben, illetve Viberen és e-mailben küldenek egy értesítőt az egyedi NYITÓKÓDDAL, mellyel 4 napig átveheted a küldeményt. Fontos! az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. A csomagautomatánál történő fizetés (utánvét) díja: + 400 Ft!

Csomagodat 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted (lásd ÁSZF 10. pontja »). Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával, illetve a visszaküldés díjának megfizetésével.

Foxpost csomagautomaták »

 

PICK PACK PONT

A Pick Pack Pontok több száz átadópontból álló, országos hálózatának gerincét az Inmedio és a Relay üzletek adják. Előbbiek megtalálhatóak a bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosaink sétálóutcáin, míg utóbbiak a főbb közlekedési csomópontoknál. Továbbá az autóval közlekedők számára kitűnő lehetőséget teremtenek a csomagátvételre a MOL és az OMV töltőállomások. Szintén Pick Pack Pont partnerek a Coop hálózat boltjai és számos független átadópont országosan.

A Pick Pack Pont sms-ben és e-mailben küld értesítést, amikor a csomag megérkezett a választott Pick Pack Pontra. A csomag átvételére 5 naptári nap áll rendelkezésre.

A Pick Pack Ponton történő fizetés (utánvét) díja: + 400 Ft! (A pénzbeszedési díjat a Pick Pack Pont számítja fel, ezért kerül felszámolásra, amennyiben nem előre fizeted ki a rendelésedet.)

Pick Pack Pontok »

MPL CSOMAGAUTOMATA és POSTAPONT

A Magyar Posta több száz csomagautomatája elérhető országszerte. Az automaták jellemzően éjjel-nappal, 0-24 órában elérhetőek a nagyobb városokban, többek között bevásárlóközpontoknál, szupermarketek mellett, közlekedési csomópontok környékén és benzinkutakon. Fontos! A csomagautomatákból az értesítést követően korlátozott ideig – 2 napon belül – kell átvenni a csomagot. Ha nem sikerül az átvétel, a csomagot egy közeli postára viszik, ahol további 5-10 munkanap áll rendelkezésre az átvételre. Ha a csomagautomatára címzett küldemény automatába történő elhelyezése akadályba ütközik, akkor sms-ben, e-mailben vagy telefonon egyeztet a Magyar Posta a címzettel a csomag elhelyezéséről.

A Magyar Posta országszerte 2200 postahivatallal rendelkezik, és valamennyi postán van lehetőség a csomagátvételre. Általában 5-10 munkanap áll rendelkezésre, hogy elhozd a csomagodat a posta nyitvatartási idején belül.

Fontos! Ez a szállítási mód HOSSZABB ÁTFUTÁSSAL jár. A Magyar Posta 2 kg-ban korlátozza az S méretű csomag súlyát, amely belefér a webshopok kötelezően alkamzandó árába.

MPL csomagautomaták és Postapontok »

 

CSOMAGFELADÁSI IDŐK

A megrendelés leadását követően 12-48 órán belül visszaigazoljuk a megrendelést, összekészítjük a csomagokat és átadjuk a kiválasztott futárszolgálatnak. Előfordulhat, hogy szabadság vagy egyéb technikai akadályok (NAV leállás, a webshoppal kapcsolatos technikai hiba) miatt ettől hosszabb is lehet az átfutás, de erről minden esetben értesítést küldünk, vagy információt adunk a Hírek » oldalon, a Facebookon » vagy az Instagramon ».

Kivételt képez ez alól a Postapontra/MPL csomagautomatára kért megrendelés, mert a Magyar Postánál történt kötelező regisztrációval cégünk nem veheti igénybe az automatikus csomagfeladást és csomagfelvételt, így a csomagokat egyesével, kizárólag személyesen a postán adhatjuk fel, amire kis cég lévén csak korlátozottan van kapacitásunk. A feldolgozás, a feladás ezért 10-20 napot is igénybe vehet. Igyekszünk ezen javítani.  

 

ÁTVÉTELI IDŐK

A Pick Pack Pontok a megrendelt könyveket a beérkezéstől számított 5 napig tárolják, de a vásárló kérésére a tárolási idő meghosszabbítható! Írj nekünk a megrendelés-visszaigazolásra válaszolva, ha nem tudod átvenni a csomagodat az értesítő sms-től számított 5 napon belül.

További információ ITT ».

 

A Foxpost automaták 4 naptári napig őrzik a csomagot, ebbe a 4 napos időtartamba a hétvégi napok (szombat, vasárnap) is beleszámítanak. Az átvételi határidő lejárata után a csomagot a Foxpost visszaszállítja a saját raktárába, ahol további egy hétig tárolják. Ez idő alatt a címzett kérhet újraküldést, melynek díja 1099 Ft. Az ismételt kézbesítés költségét a címzett az automatánál tudja rendezni bankkártyával. Fontos! Erre Kiadónknak nincs ráhatása, a visszaszállítást a Foxposttal direktben kell lelevelezned, de szívesen segítünk, vedd fel velünk a kapcsolatot, ha elakadtál.

További információ ITT ».

 

MPL Csomagautomata esetén az értesítést követően korlátozott ideig – 2 napon belül – vehető át a csomag a csomagponton. A Postapontokon az őrzési idő hosszabb, 5-10 nap (díjszabástól függően).

Ezzel a szállítási móddal a Magyar Posta fiókjaiba vagy MOL töltőállomásokra, illetve csomagautomatákba kérheted a csomag kiszállítását. MPL Csomagautomata esetén az értesítést követően korlátozott ideig – 2 napon belül – vehető át a csomag a csomagponton. A Postapontokon az őrzési idő 5 nap.

További információ ITT ».

 

BELFÖLDI SZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

Ha ezt a kiszállítási módot választod, csomagodat a FOXPOST (vagy az MPL) logisztikai szolgáltató fogja eljuttatni a megadott címre, a vásárlást követő 2-3. munkanapon, 08:00-17:00 óra között. MINDEN ESETBEN azt a futárcéget választjuk, amely az aktuális információink szerint a leggyorsabban juttatja célba a csomagot.

Házhoz szállítás esetén a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt.

A FOXPOST a kiszállítást megelőzően sms-ben, Viberen és e-mailben értesítést küld a futár érkezési időpontjáról. A futár kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését egymást követő munkanapokon (erről is kapsz értesítést).
Az e-mailben található webes elérési helyen módosítani lehet a kiszállítás napját és a kiszállítási címet is. Figyelem! Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, a két kiszállítási kísérlet közül egyet felhasználtál. A futár elérhetősége a csomag érkezéséről szóló e-mailben és smsben megtalálható, így szükség esetén egyeztethetsz vele.

Amennyiben a címzett nem veszi át a csomagot, azt visszaviszik a központi raktárba, ahonnan a feladó részére küldik vissza a feladási pontra, melynek költsége 1499 Ft. Ezt az összeget a Kiadó jogosult a Megrendelőre hárítani!

A MAGYAR POSTA esetében a futár általában egyszer kísérli meg a házhoz szállítást, majd elhelyezi a csomagot a címhez legközelebb eső postán, ahol 5 napon belül átvehető.

Amennyiben a címzett nem veszi át a csomagot, azt visszaviszik a központi raktárba, ahonnan a feladó részére küldik vissza a feladási pontra, melynek költsége 1445 Ft. Ezt az összeget a Kiadó jogosult a Megrendelőre hárítani!

Ha olyan csomaggal kapcsolatban merül fel kérdés, amely a Kiadótól már elszállításra került, kérünk, tájékozódj a FOXPOST weblapján » vagy ügyfélszolgálatán » vagy a MAGYAR POSTA csomagkereső oldalán ». A feladás után ők adnak felvilágosítást a szállításról. Az elérhetőségek, valamint a feladott csomag azonosítószáma a megrendeléskor megadott e-mail címre érkezik a feladást követően.

 

CSOMAGKÜLDÉS KÜLFÖLDRE

Külföldi rendelési cím esetén javasoljuk a határmenti Pick Pack Pontokat, Foxpost automatákat, MPL csomagautomatákat, Postapontokat, vagy érdeklődj a szállítás feltételeiről a Kiadónál (info@tolgykiado.hu). Megkeressük a legkedvezőbbet, és adunk árajánlatot.

 

CSOMAGOLÁS

A megrendelt könyveket és termékeket igyekszünk a leggondosabban becsomagolni, hogy sértetlenül megérkezzenek a megrendelőinkhez. A könyveket és amigurumi csomagokat minden esetben 3 rétegű hullámkartonnal fogjuk körbe, majd a méretnek megfelelő, erős légpárnás borítékba tesszük. Az elmúlt 10 év tapasztalatai szerint ez a legjobb mód a szállításra. Nagyobb mennyiségű könyv vagy csomag esetén 3-5 rétegű hullámkarton-dobozokat használunk, de ezeket is kibéleljük, hogy ne csúszkálhassanak bennük a termékek.

A Magyar Posta 1-3 könyv esetén is kizárólag standard méretű, téglatest alakú kartondobozt fogad el csomagolásként (ami jelentősen növeli a költségeinket), emiatt az MPL csomagautomatába vagy postára rendelt csomagoknál csomagolási díjat számolunk fel. A belföldi postai díjszabás INNEN » tölthető le.